Kostholdsekspert og lege Berit Nordstrand © Mats Widén

Berit Nordstrand

Kostholdsekspert og lege Berit Nordstrand viser deg hvordan du kan nyte hverdagen med sunne og gode middager.

Berit Nordstrand er utdannet lege med spesialisering i klinisk farmakologi og i rus- og avhengighetsmedisin, kognitiv terapeut, foredragsholder, forfatter og livsnyter. Hun er opptatt av å formidle hvordan du kan kose deg til optimal livskvalitet gjennom små grep i kostholdet. Hun har seks barn og lever et sunt og aktivt liv, og ønsker å engasjere andre til å gjøre det samme.

Berit jobber nå 100% som forfatter og foredragsholder. Hun er kjent for sitt lidenskapelige engasjement og sine inspirerende foredrag. Foredragene handler om hvordan man kan nyte deilig mat som gir mer overskudd og bedre fysisk- og psykisk helse – uten å bruke mer tid på matlaging! Samtidig skal det smake godt! Berit har også foredrag om mosjon, trening og mental avstressing.

Den inspirerende forfatteren har gitt ut 8 kokebøker med hverdagsoppskrifter. I tillegg har hun skrevet mye om hvordan du skal spise deg til bedre helse. På bloggen hennes finner du også mange gode og enkle retter du kan la deg inspirere av. Vi har samlet noen av Berits beste oppskrifter her som du kan kose deg med i en travel hverdag!

Vil du lese mer, kan du lese bloggen hennes her, www.beritnordstrand.no

Du kan også følge henne på Facebook og Instagram.