Ananascoupe med iskrem og honningflarn

Pynt med revet kokos. © Ulrika Pousette/Allt om mat

Slik gjør du:

1
Honningflarn: Sett ovnen på 200 °C. Smelt smør og ha honning i en kasserolle. Ha i sukker og mel og rør godt sammen til en jevn røre. La den kjølne litt.
2
Rull ut små kuler av deigen og legg dem langt fra hverandre på et stekebrett dekket med bakepapir. Stek ca. 4 kaker om gangen midt i ovnen i ca. 6 min. Ta ut og form dem straks til små rør. La dem kjølne på rist.
3
Skrell og skjær bort midtstokken på ananasen. Skjær fruktkjøttet i ca. 1 cm store terninger. Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene.
4
Smelt smøret i en stekepanne. Ha i ananas, sukker, vaniljefrø og sitronskall, og la det steke under omrøring i ca. 1 min. La det avkjøles.
5
Server ananascoupen i porsjonsglass med vaniljeiskrem i bunnen og honningflarn stukket nedi. Pynt med revet kokos.

Kommentar

Bli den første til å kommentere