Andebryst med asparges og hoisinsaus

Andebryst med asparges og hoisinsaus © Ulf Svane

Andebryst

1
Sett ovnen på 180°.
2
Riss skinnet på kjøttet, og krydre med salt og pepper.
3
Varm smør eller olje i en panne, og brun kjøttet på skinnsiden.
4
Legg kjøttet i en smurt, ildfast form, og stek i ovnen i ca. 12 min. Litt lenger, hvis du ønsker kjøttet mer gjennomstekt.
5
Ta kjøttet ut, og la det hvile ca. 10 min.
6
Knekk av og kast den nederste enden av aspargesene, og skjær dem i tynne skiver med en aspargesskreller fra toppen og ned.
7
Legg aspargesskivene i iskaldt vann i ca. 10 min. Drypp av.
8
Vend sammen med litt sesamolje.
9
Skjær kjøttet i terninger eller skiver, og servér på en bunn av hoisinsaus, og topp med asparges og et dryss sesamfrø.

Kommentar

Bli den første til å kommentere