Andebryst med grønnkål og hasselnøtter

Andebryst med grønnkål og hasselnøtter © Anders Schønnemann
30 min.

Sprøstekt and

1
Sett ovnen på 225°.
2
Smør en ildfast form, hell over soya, og dryss over pepper og timian.
3
Legg andekjøttet oppå med skinnet oppover.
4
Dryss litt salt på andebrystene, og legg smør på.
5
Stek andebrystene, 20 min.
6
Fjern den tykke stilken fra bladene, og skjær grønnkålen i mindre stykker.
7
Hakk hvitløken, og fres i olje i en gryte.
8
Hell over vin, og la det dampe nesten helt bort.
9
Hell over fløte, og la det koke opp.
10
Vend inn kål, og la det putre under omrøring, 5 min.
11
Servér kål med and, sky fra pannen og et dryss hasselnøtter.

Kommentar

Bli den første til å kommentere