Andelår med poteter og sopp

Andelår med poteter og sopp © Anders Schønnemann

Andelår med poteter og sopp

1
Gni andelårene med salt og sukker, og legg dem i en ildfast form. Dekk med plastfilm, og sett den i kjøleskapet fra morgen til kveld.
2
Sett formen direkte fra kjøleskapet og inn i en kald ovn, og sett ovnen på 200°. Stek andelårene, ca. 50 min., til de er gjennomstekte. Blir de for mørke av sukkeret, kan du legge aluminiumsfolie over.
3
Kok potetene med salt.
4
Skjær soppen i små biter, og fres dem godt i olje på en panne.
5
Del salaten i fire deler, og legg dem på tallerkener.
6
Legg poteter og andelår på tallerkenen.
7
Smak skyen fra anden til med litt sitronsaft, og drypp den over poteter og salat.
8
Dryss stekt sopp over hver tallerken, og servér.

Kommentar

Bli den første til å kommentere