Appelsinkylling med quinoa

Quinoa er perfekt i salater og inneholder mye proteiner og få kalorier – dessuten er det glutenfritt og veldig godt! © Peter Knutsson

Slik gjør du:

1
Kok quinoaen etter anvisningen på pakken, ca. 13 minutter. Renskjær kyllinglårfiletene og gni dem med salt og pepper.
2
Varm oljen i en stekepanne. Brun kyllingen på begge sider i noen minutter. Smuldre buljongterningen i pannen og tilsett vannet.
3
Skjær skallet av appelsinene med en skarp kniv. Skjær ut fine appelsinfileter mellom hinnene. Ha appelsinfiletene i en bolle. Press den resterende appelsinsaften over kyllingen.
4
Skjær aspargesen i mindre biter. Strimle løken. Tilsett asparges, løk og sukkererter i pannen. Rør inn kokt quinoa og deretter appelsinfiletene. Serveres med en grønn salat til.

Kommentar

Bli den første til å kommentere