Asiatisk eggerøre

Asiatisk eggerøre med reker og koriander © Ulrika Pousette

Slik gjør du:

1
Skjær vårløken i tynne skiver og finhakk rød chili og rød paprika. Hakk korianderen.
2
Knekk eggene ned i en bolle og visp litt. Ha deretter i reker, vårløk, koriander, chili og paprika og bland godt. Smak til med salt og pepper. Visp igjen alt godt sammen.
3
Skjær sukkererter, avokado og paprika i strimler og legg opp på en tallerken. Strø svarte sesamfrø over grønnsakene og press over limesaft.
4
Varm opp en stekepanne med smøret og hell i eggene. Rør med en tregaffel i ca. 30 sek. eller til eggerøren har den konsistensen du ønsker.
5
Legg opp eggerøren på en tallerken sammen med grønnsakene og pynt med en limebåt.

Kommentar

Bli den første til å kommentere