Asiatisk torsk med sjøgressnudler

Disse proteinrike algenudlene er et veldig godt lavkarbo-alternativ til vanlige nudler. © Malte Danielsson
Sunt

Slik gjør du:

1
Skjær torsken i passe store biter og dryss over salt og pepper. Bland sesamolje og sesamfrø i en bolle og legg i fiskebitene. La dem marinere i ca. 10 min.
2
Skrell og skjær gulrøttene i skiver. Skjær deretter gulrotskivene, slangeagurken og purren i tynne staver.
3
Varm opp en wok med litt olje og ha i fisken. Hell over sesamoljen og sesamfrøene.
4
Ha i ingefær, hvitløk og grønnsakene. La alt steke sammen i noen minutter under forsiktig omrøring, og hell deretter over ketjap manis.
5
Skyll sjøgressnudlene og ha dem i woken. Smak til med salt og pepper.
6
Legg alt opp på et serveringsfat og topp med friske, hakkede korianderblader. Skjær limen i tynne båter og legg langs siden av fatet.

Kommentar

Bli den første til å kommentere