Aubergineruller med tomatsaus

Aubergineruller med tomatsaus © Anders Schønnemann/Allt om mat

Slik gjør du:

1
Skjær auberginene på langs i tynne skiver. Legg skivene lagvis med salt mellom hvert lag. La det stå i 30 min. Saltet trekker ut den bitre smaken, og er nødvendig.

Tomatsaus

1
Varm i mellomtiden olje i en gryte, og fres krydderet i den. Ha i tomater, og la alt småkoke under lokk i 15 min. Smak til med salt og pepper.
2
Kok risen etter anvisningen på pakken.
3
Sett stekeovnen på 225 °C.

Aubergineruller

1
Skyll saltet av aubergineskivene og klapp dem tørre med tørkepapir.
2
Legg skivene i en langpanne dekket med bakepapir. Pensle litt olje på begge sider. Stek dem til de er blitt gylne. Sjekk dem etter 12 min. og ta dem ut hvis de er ferdige.
3
Legg litt kremost på hver aubergineskive, og rull dem sammen.
4
Server med ris, tomatsaus og et dryss med hakkede, friske urter.

Kommentar

Bli den første til å kommentere