Bakt potet med kylling i velkrydret marinade

Bakt potet med kylling og koriander © Frederikke Heiberg
Enkelt

Bakt potet med kylling og koriander

1
Sett ovnen på 250°
2
Vask og tørk potetene. Skjær et krydd på oversiden på potetene. Bak de møre i ca. 45 min.
3
Marinade: Skjær 4 koriander-stilker i små biter, most de i en morter sammen med hvitløk og chili skåret i små biter uten kjernen. Knus til en grov masse.
4
Vend sammen med saften fra lime og sukker. La den trekke, ca. 1/2 time.
5
Kylling: Skjær kyllingkjøttet i tynne skiver.
6
Stek kyllingkjøttet på høy varme i olje til det er gjennomstekt i ca. 3-4 min. Smak til med salt.
7
Tryk på kartoflernes sider, ind mod krydset. Fyld salat, tomat, kylling med olie fra panden og korianderblade i kartoflen.
8
Hell marinaden over fyllet (hold litt tilbake, hvis det er barn ved bordet), og server.

Kommentar

Bli den første til å kommentere