Biscotti med sjokoladetrekk

Biscotti er fantastisk til vin, kaffe, på tur, på Norgesglass, og som gaver. © tara.no

Slik gjør du:

1
Sett ovnen på 175 grader.
2
Bland sammen alt og kna det til en masse (bare å legge fra seg sleiva).
3
Form til to litt flate pølser og legg på bakepapir.
4
Etter ca. 30 min. tar du stekebrettet ut og skjærer pølsene opp i tommeltykke ”skiver” og legger dem flat på brettet.
5
Stek så videre i 12 minutter.
6
Prøv å avkjøle uten å spise opp alle samtidig som du holder mann og barn unna.
7
Knekk opp sjokoladen og ha i en skål med en liten dæsj fløte. Smelt over vannbad eller kjapt og greit i mikroen.
8
Michelles hemmelige ingrediens er chilipulver i sjokoladen. Og som Michelle skriver: Mannfolka elsker dem!
9
Dypp halvparten av biscottien i sjokoladen.

TIPS:

1
Valgfritt: Kanel (etter smak. Michelle bruker en spiseskje). Nøtter, feks pistasje, valnøtter eller mandler er svært godt. Kokesjokolade eller hvit sjokolade + litt fløte eller melk til smeltingen.

Kommentar

Bli den første til å kommentere