Breiflabb med sennepssaus, bacon og bjørnebær

Breiflabb med sennepssaus, bacon og bjørnebær © Ulf Svane
Nytår

Gravet breiflabb

1
Rens og skjær breiflabbfiletene i mindre stykker.
2
Bland dill med knuste sennepsfrø, salt og sukker og dryss over fiskefiletene.
3
Dekk med husholdningsfilm og sett kjølig til neste dag.
4
Stek bacon sprøtt i en tørr panne.
5
Anrett sennepssausen i bunnen av 4 tallerkener. Legg breiflabb i tynne skiver nedi og dryss over bacon.
6
Anrett med bjørnebær og pynt med gjøksyre.
7
Saus: Hell fløten i en skål. Press sitronsaften i og rør rundt.
8
La det stå og syrne på kjøkkenbordet ca. 1 time.
9
Rør inn sennep, og smak til med salt og pepper.

Oppskrifter med hvit fisk

Kommentar

Bli den første til å kommentere