Brokkolipizza med tunfisk, oliven og mozzarella

Brokkolipizza med tun, oliven og mozzarella © Maria Engbjerg / Vanløse blues
Sunt

Slik lager du brokkolipizza:

1
Sett ovnen på 200°.
2
Legg brokkolien i en blender og hakk den fint. Hell bokkolien deretter i en skål og rør den sammen med egg, salt og loppefrøskall.
3
La deigen stå og trekke i 10 minutter, så loppefrøskallene kan suge væsken til seg og samle deigen.
4
Smør deigen ut på en bakeplate med bakepapir og bak den i ovnen i 20-25 minutter.
5
Ta pizzabunnen ut av ovnen og smør tomatsausen på. Fordel tunfisken, rødløk, mozzarella, oliven og tomat og drys litt med oregano.
6
Sett pizzaen tilbake i ovnen og bak den i 10 minutter, eller til osten er smeltet og gylden.
7
Servér pizzaen varm sammen med en grønn salat.
8
Får du rester igjen, er pizzaen også helt fantastisk som kald dagen etter i eks matpakken.

Kommentar

Bli den første til å kommentere