Cæsarsalat med kylling og parmesan

Cæsarsalat ©
Raskt

Slik lager du Cæsarsalat med kylling og parmesan

1
Sett ovnen på 200°.
2
Kok egget i 2 min. Riv den vaskede salaten i mindre biter. Snitt kålen i fine strimler. Legg salat og kål til tørk på et kjøkkenhåndkle.
3
Del hvitløksfeddet i to, og gni det over brødskivene, før du vender dem i epleeddik. Skjær brødet i terninger. Rist dem i ovnen til de er sprø, 7-10 min.
4
Stek kyllingfiletene i grill- eller stekepanne.
5
Dressing: Dytt lettkokt egg gjennom en sikt, og rør det sammen med 1/2 fedd presset hvitløk, 1/2 ss sitronsaft, Worchestersaus og valnøttolje. Smak til med salt og pepper.
6
Fordel dressing over salatbladene. Plasser kyllingkjøttet i mindre biter, valnøtter og parmesanost i flak på salaten.
7
Hell over de ristede brødkrutongene og spis.

Kommentar

Bli den første til å kommentere