Cajungryte

Server gryten med salat og brød. © Ove Lindfors

Slik gjør du:

1
Skjær pølsene i skiver, gresskaret/søtpotetene i terninger, og paprika og løk i tynne båter. Fres alt i smør.
2
Tilsett tomater, vann, kyllingfond, crème fraîche, avrente bønner og sambal oelek.
3
Kok gryten under lokk til gresskar-/søtpotetbitene er blitt myke - ca. 8 min.
4
Ha i krepsehaler, og varm gryten forsiktig opp igjen før du har i frisk, hakket koriander.

Kommentar

Del dine tips, forbedringer eller erfaringer med andre

Tonje Molnes
Rapportere

Hvor mye søtpoteter? Finner ikke det blant ingrediensene, men star I beskrivelsen??

Måltid
Rapportere

Hei Tonje, og takk for spørsmålet! Du bruker enten gresskar eller søtpoteter. Så hvis du velger søtpoteter så er det 400 g :)