Chili con carne med kalv

Chili con carne med kalv og mais © wichmann+bendtsen
30 min.

Chili con carne

1
Rens maiskolben for blader og "tråder".
2
Grill majskolben 7-8 min., eller kok den med litt salt.
3
Skjær løken i terninger, og stek dem myke og blanke i olje.
4
Stek chiliflak og frisk chili med.
5
Fjern frøene i paprikaen, skjær i biter og stek med resten.
6
Bruk en skarp kniv til å skjære kjøttet i fine skiver. Stek med grønnsakene og la det bli brunt.
7
Krydre med salt og nykvernet pepper, og hell hakkede tomater, tomatpuré og buljong i. Småkok, 10 min.
8
Skyll og tilsett bønnene fra boksen, småkok 5 min til.
9
Tilsett sjokolade, og rør rundt mens den smelter.
10
Smak til med salt og nykvernet pepper.
11
Server chili con carne med skyr, hakket persille og mais.

Kommentar

Bli den første til å kommentere