Ciabatta med ovnsbakte grønnsaker, fetaost og pølse

Fra tomatene får du massevis av sunn lykopen. © Ulrika Pousette/Allt om Mat

Ciabatta med grønnsaker og pølse:

Bruk gjerne forskjellige typer tomater, og forskjellige farger paprika.
1
Sett ovnen på 225 °C. Skjær de små tomatene i to, og de store i tykke skiver. Kjern ut og skjær paprikaen i strimler. Skrell og skjær løken i skiver.
2
Bland grønnsakene med eddik, 2 ss olje og ½ ts salt, og kvern svart pepper over. Stek grønnsakene i en langpanne midt i ovnen i ca. 15 min.
3
Skjær ciabattaene i to og stek dem med skjæresiden ned i ½ ss olivenolje i en stekepanne. Gni inn den stekte siden med et hvitløksfedd delt i to.
4
Brun pølsene på alle sider i ½ ss olje på middels varme i ca. 3 min. Ta langpannen ut av ovnen, legg pølsene ved siden av grønnsakene og stek alt i ytterligere 10 min. til både pølsene og grønnsakene er ferdige.
5
Ta langpannen ut av ovnen. Legg grønnsakene over brødskivene og smuldre fetaost over. Skjær pølsene i skiver og server ved siden av.

Kommentar

Bli den første til å kommentere