Dillsuppe med krepsehaler og hjemmelaget iskrem med bær

Dillsuppe med krepsehaler og hjemmelaget iskrem med bær © Ulrika Pousette
30 min.

Dillsuppe med krepsehaler og hjemmelaget iskrem med bær

1
Skrell og skjær poteter og løk i små biter. Legg det i pannen og tilsett 5 dl vann og fløte.
2
Tilsett buljongterning, og smak til med salt og pepper. La det koke med lokk i 5 min.
3
La krepsehalene dryppe av, og hakk dillen.
4
Bland krepsehalene med halvparten av dillen og litt pepper. Tilsett resten av dillen i suppen, og blend det med en stavmikser.
5
Skjær brødet i skiver og rist det i brødristeren.
6
Is: Ha de frosne bærene i en foodprosessor, og tilsett fløte og sukker. Blend det sammen til en fast masse.
7
Servér suppen med brød, og pynt med krepsehaler.
8
Hell isen i glass, og servér begge deler straks.

Kommentar

Bli den første til å kommentere