Enchiladas med svinekjøtt og mais

Enchiladas med svinekjøtt og mais © Per Ranung

Slik lager du enchiladas med svinekjøtt:

1
Sett ovnen på 250 grader.
2
Skjær kjøttet i strimler, og stek det i smør i en stekepanne til de er gylne. Rør tacokrydder i og tilsett hermetiske tomater og vann. La det småkoke i 3-4 minutter.
3
Hell vannet fra maisen og tilsett den til blandingen.
4
Bland creme fraiche med 50 g revet ost og tilsett salt. Bland resten av osten med løk.
5
Fordel kjøttet i tortillaene og rull dem sammen. Legg dem så på et stekebrett.
6
Ha creme fraiche på rullene og dryss deretter ost og løkblandingen over.
7
Rullene bakes i ovnen i 10-15 minutter, til osten er smeltet og har en gylden farge.
8
Serveres med en salat til.

Kommentar

Bli den første til å kommentere