Energibarer

Sunne energibarer med havregryn © Studio Dreyer Hensley og Mats Widén

Slik lager du energibarer:

1
Sett stekeovnen på 170 °C.
2
Grovhakk mandler og del aprikosene i biter. Bland alle ingredienser.
3
Kjevle ut et 2 cm tykt lag på et bakepapir som legges på en stekeplate.
4
Stekt tørt i ovnen, 20–25 minutter. Avkjøl på rist.
5
Skjær i stykker når den bakte massen er avkjølt. Er ikke energibarene sprø, kan du la dem stå noen ekstra minutter i stekeovnen.

Kommentar

Del dine tips, forbedringer eller erfaringer med andre

Heidi B. Hansen
Rapportere

Har lyst til å prøve disse, men hvor mye cal pr 100gram. Synes det er greit å vite.

Eilin Ytrestøyl
Rapportere

2 stk sitronskall ? Er det skall av 2 hele sitroner, eller 2 remser skall ?

Trine Søilen
Rapportere

På bildet ser det ut til at i hvert fall en ingrediens er malt til mel og binder det hele sammen. Slik jeg leser oppskriften kan jeg ikke forstå hvilken ingrediens dette i såfall er. Mine energibarer henger derfor ikke sammen i det hele tatt, men kan heller kalles enegismulder. Hva gjør jeg feil?

Ann helen
Rapportere

????

Ann helen
Rapportere

????

Ann helen
Rapportere

????