Enkel risotto med kylling

En enklere variant av den italienske risottoen - men like god! © Ulrika Pousette/Allt om Mat
30 min.

Slik gjør du:

1
Rens kyllingfiletene, og skjær dem i store biter. Kok opp 1 liter vann sammen med buljongterningen. Tilsett risen, og la den koke uten lokk i ca. 20 min. Rør om jevnlig.
2
Rens soppen og del den i 4. Rens og strimle vårløken, spar litt til pynt.
3
Stek kyllingen ved middels varme i 1 ss olje i en stekepanne til den har fått fin farge og krydre den med 1 ts salt og 2 krm pepper. Legg kyllingen over på et fat.
4
Stek sopp og løk ved middels varme i 1 ss olje i en stekepanne til soppen har fått fin farge.
5
Vend kylling og sopprøre i risen når det gjenstår ca. 5 min av koketiden. Rør inn ferskost og eddik.
6
Krydre med 1/2 ts salt og 1 krm pepper. Dryss resten av vårløken over, og server.

Kommentar

Bli den første til å kommentere