Eplesaft med med ingefær

Eplesaft med med ingefær © Anna Skoog / Allt om mat

Slik gjør du:

1
Skyll eplene godt og skjær dem i store biter. Ha dem over i en stor kasserolle.
2
Tilsett vann, limesaft og ingefær.
3
Kok opp og la småkoke uten lokk i ca. 30 min. ved middels varme.
4
Sil av saften gjennom et finmasket dørslag eller en saftsil.
5
Ha den avsilte saften i en ren kasserolle og kok opp sammen med sukkeret. Skum av. Rør nedi sitronsyren.
6
Hell saften over på varme, godt vaskede flasker og oppbevar i kjøleskapet.
7
Alkoholfri mojito: Knus mynte og limeskiver i glass og hell over eplesaft, is og vann. Rør godt om.

Kommentar

Del dine tips, forbedringer eller erfaringer med andre

Inger Marie Dragsnes
Rapportere

Hvor mye fersk ingefær skal brukes i denne oppskriften?