Fastelavnsboller med digg fyll

Fastelavnsboller med digg fyll © Thomas Dahl

Fastelavnsboller

1
Sett ovnen på 175°.
2
Hell yoghurten i et kaffefilter, og la den renne av seg.
3
Kjevle butterdeigsplatene litt ut. Stikk ut 8 bunner a 8 cm diameter og 8 topper a 11 cm.
4
Legg 2 halve marshmallows på hver bunn.
5
Legg f.eks 2 bringebær, 2 Snickers-biter, knuste Oreos eller Twix-biter oppå.
6
Pensle med sammenvispet egg rundt kanten av bunnene.
7
Legg deigtoppene oppå, og trykk godt sammen langs kantene.
8
Sett bollene på et stekebrett med bunnen opp og pensle godt med sammenvispet egg.
9
Dryss sukker på toppene.
10
Bak fastelavnsbollene i 20 min. Avkjøl ca. 1/2 time.
11
Pisk fløten til krem med vaniljesukker og melis.
12
Ha yoghurten i kremen. Ha kremen i en sprøytepose.
13
Del de ferdigstekte og avkjølte butterdeigsbollene i to. Sprøyt vaniljekrem i bunnen.
14
Pynt med 4 forskjellige fyll og legg lokket på.
15
Pynt: Sikt litt melis på toppen av fastelavnsbollene.

Kommentar

Bli den første til å kommentere