Fisk i folie

Oppskrift på fisk i folie til middag. © Berit Nordstrand

Slik gjør du:

1
Vask og rens grønnsakene. Skjær søtpotet og brokkolistilt i terninger. Kok i 5 minutter i lettsaltet vann. Del brokkolibukettene i småbuketter, vårløken i ringer, hakk hvitløk og chilli.
2
Smelt smøret i en kasserolle og surr hvitløk og chilli i smøret. Tilsett soyasaus og limesaft.
3
Lag seks store ark av aluminiumsfolie (50x50cm). Dander så grønnsakene på foliearkene, legg torskefileten på toppen og ha 2ss smørsaus på toppen, sammen med hakket frisk koriander.
4
Krydre med litt kvernet havsalt og kvernet sort pepper. Brett sammen folien ved å samle alle hjørnene opp mot midten, etterfulgt av kantene og klem så du får en lukket pose. Grilles på middels varme i 10-15 minutter.

Kommentar

Bli den første til å kommentere