Fiskegryte med kokosmelk

Fiskegryte med kokosmelk © Berit Nordstrand

Slik lager du fiskegryte med kokosmelk

1
Ha garam massala i en liten kopp og rør inn 2–3 ts vann til du får en krydderpasta.
2
Hakk purreløk og riv ingefær.
3
Surr så purreløk, ingefær og krydderpasta i kokosolje på middels temperatur i en panne i 2 minutter så smakene utvikler seg.
4
Hell på kokosmelken og la det surre videre i 5 minutter.
5
Del fileten i fingertykke strimler, legg dem i pannen og surr videre i 6–7 minutter til fisken er ferdig.
6
Tilsett limesaften og lønnesirup.
7
Smak til med salt og pepper.
8
Serveres med dampet brokkoli, rosenkål eller grønnkål eller hva du måtte ha av grønnsaker i kjøleskapet og litt byggryn.

Kommentar

Bli den første til å kommentere