Fiskekaker med agurksalat

Fiskekaker med agurksalat © Anders Schønnemann

Fiskekaker med agurksalat og remulade

1
Skjær agurkene i skiver. Dryss over salt, og la dem stå i ca. 15 min. Skyll dem og vri dem fri for vann.
2
Hakk løk, hvitløk, chili og koriander, og rør det sammen.
3
Tilsett sukker, limesaft, fiskesaus og olje, og hell laken over agurkene.
4
Dryss over hakkede, saltede mandler rett før servering.
5
Fiskefarse: Skjær torskefiletene i mindre stykker, og legg dem i en foodprosessor. Tilsett salt og kjør til fiskekjøttet blir en farse.
6
Legg fiskefarsen i en skål. Skrell og riv løken oppi, og rør farsen sammen med hvetemel, egg og melk.
7
Krydre med pepper, og sett farsen kjølig, ca. 30 min.
8
Varm olje i en teflonpanne.
9
Form fiskefarsen til fiskekaker, og stek dem gylne på hver side ved middels varme, ca. 7 min.
10
Rør pickels med majones og finhakket purre. Smak til med salt og pepper.
11
Servér fiskekakene med spicy agurksalat, remulade og kokte poteter eller rugbrød.

Kommentar

Bli den første til å kommentere