Fiskesuppe med blåskjell

Enkel fiskesuppe du kan lage på 1-2-3! © Berit Nordstrand

Slik gjør du:

1
Vask og rens blåskjellene, dvs. kast de som er åpne. Vask purren og finhakk den. Rens og finhakk løken. Ha vann, hvitvin/eplejuice, hakket løk og blåskjell i en stor kjele. Kok opp og trekk i 2-3 minutter under lokk.
2
Ta opp blåskjellene med en fiskespade og ha dem over i en bolle. Rens dem, eller sett dem til side om du vil beholde skjellene på.
3
Del fiskefileten i 1 cm store terninger. Ha den i kjelen sammen med reker, hakket purreløk, gressløk, fløte og krydder. Gi suppen et oppkok og la trekke.
4
Jevne med maisstivelse utrørt i kaldt vann (0,5 dl). Smak evt. til med litt sitronsaft. Bon appetitt!

Kommentar

Bli den første til å kommentere