Fiskesuppe på 1-2-3

Dryss over et godt lag med koriander, og sett gjerne en skål med koriander på bordet ved servering. © frutimian.no

Slik gjør du:

1
Ha olivenoljen i en kasserolle sammen med hvitløk og ingefær og la det surre på ganske svak varme i 3 minutter. Tilsett hvetemelet og rør det inn før du heller i kokosmelken.
2
La væsken koke opp før du bruker en visp og rører ut klumpene. Ha så i vannet, kafir limebladet og potetterningene og la det småkoke i 5 minutter før du har i gulrotterningene og fiskesausen. Snak til med salt og pepper.
3
Mens suppen koker i nye 5 minutter, skjærer du opp fisken i terninger på ca. 3×3 cm. Ha i fiskebitene og la suppen komme opp til kokepunktet igjen før du skrur varmen helt ned og lar fisken trekke i ca. 5 minutter.

Kommentar

Bli den første til å kommentere