Fransk biff bearnaise med pommes frites

Sunn biff bearnaise med stekte poteter. © I Form

Slik lager du biff bearnaise

Det er en perfekt oppskrift til en rask hverdagsmiddag. Sett grønnsakene i ovnen mens du steker kjøttet – så er det servert på under 30 minutter.
1
Skyll selleri og poteter, skrell og skjær dem i staver.
2
Krydre dem med olje, salt, pepper og de hakkede krydderurtene. Putt dem i ovnen ved 210° i 20 min.

Lag sausen

1
Finhakk sjalottløk og sett til side.
2
Kok melk og mel sammen i en kasserolle i tre min under omrøring.
3
Smelt smøret i mikroovnen og tilsett det sammen med eggeplomme, den hakkede sjalottløken, sitronsaft, salt og pepper i melkeblandingen.
4
Smak til med estragon.
5
La stå og småkoke mens du steker biffene.

Tilbered biffen

1
Varm en grillpanne godt opp og tilsett litt olje.
2
Sørg for at biffen har romtemperatur før du steker den.
3
Krydre den med salt og pepper, og stek 3 min på hver side.

Kommentar

Bli den første til å kommentere