Fruktboller med hvit sjokolade

Fruktboller med hvit sjokolade © Wolfgang Kleinschmidt/Allt om mat

Slik gjør du:

1
Legg aprikosene i kaldt vann i ca. 10 min. Hakk nøttene grovt og ha dem i en bolle. Skjær aprikosene i mindre biter.
2
Ha aprikoser, tørket fruktmiks, kokos, honning, kokosolje, skallet og saften fra en halv sitron i en kjøkkenmaskin.
3
Ha i de hakkede cashewnøttene og bland dem inn for hånd.
4
Rull deigen til små boller og legg over på et brett dekket med bakepapir.
5
Hakk den hvite sjokoladen og smelt den forsiktig i mikroen eller over vannbad, rør om innimellom.
6
Dypp bollene i sjokolade, en av gangen, og la dem renne av før du ruller dem i revet kokos. La bollene stivne på bakepapir. Oppbevar bollene i en lufttett boks.

Kommentar

Bli den første til å kommentere