Glutenfritt brød med frø og nøtter

Denne oppskriften er nok til et brød. © Juliana Wicklund

Slik gjør du:

1
Bland alle ingrediensene godt i en bolle og la stå under et kjøkkenhåndkle i 2 timer.
2
Sett ovnen på 175°.
3
Ha deigen over i en brødform kledd med bakepapir og stek i 30 min.
4
Ta ut brødet og bakepapiret fra formen.
5
Legg brødet med bakepapir over på en rist i ovnen.
6
Stek brødet i ytterligere 40 min.
7
La brødet avkjøles på rist før du skjærer det opp.

Kommentar

Del dine tips, forbedringer eller erfaringer med andre

Siv Øvsthus
Rapportere

Psylliumskall- er det kun for fiberen eller er den med å heve brødet?

Tara Måltid
Rapportere

Hei Siv! Psylliumskall gir både fiber og fungerer som bindemiddel i brødet. God bakst!