Granola med nøtter og frø

Har du hjemmelaget granola, har du alltid en kjapp frokost! © Fru Timian
30 min.

Granola med nøtter og frø:

1
Sett stekeovnen på 200 °C og kle to stekebrett med bakepapir.
2
Ha linfrøene i en matprosessor og kjør knivene rundt til de blir knust.
3
Så har du i solsikkefrø, gresskarkjerner, chiafrø, samt halvparten av havregrynene, mandlene, hasselnøttene og pekannøttene. Kjør knivene rundt til det blir helt smulete.
4
Ha i resten av havregrynene, mandlene og nøttene og kjør knivene rundt én gang slik at de fremdeles er grove.
5
Hell dette over i en stor bolle.
6
Knus kokosflakene i håndflaten før du har dem i bollen. Knus flaksaltet før du blander inn det og kanel. Ha i honning og rør alt sammen.
7
Fordel blandingen utover stekebrettene. Stek granolaen i 10-12 minutter.
8
Rør rundt en gang eller to i løpet av steketiden.
9
Del aprikosene i småbiter og bland inn både dem, rosinene og de frysetørrede jordbærene. Når blandingen er kald, har du den over på lufttette glass.

Kommentar

Bli den første til å kommentere