Gratinerte kjøttboller med tomatsaus

Kjøttbollene og tomatsausen gratineres i form - veldig enkelt og kjempegodt! © Ulrika Pousette/Allt om mat
30 min.

Gratinerte kjøttboller med tomatsaus:

1
Bland kjøttdeigen med 1 ts salt, 2 krm pepper og presset hvitløk.
2
Skrell og finhakk løken. Stek den myk og blank i 1 ss olje i en romslig stekepanne i ca. 1 min.
3
Tilsett tomater og vann og smuldre i buljongterningen. La det småputre i ca. 3 min.
4
Sett ovnen på 225 °C.
5
Form små kjøttboller og legg dem i den kokende sausen. La dem koke med i ca. 2 min.
6
Ha alt over i en ildfast form. Skjær brødet i små terninger og dryss over.
7
Topp med revet ost. Gratiner midt i ovnen i ca. 20 min. Server med nykokte bønner.

Kommentar

Bli den første til å kommentere