Gresskarsuppe med pastinakk og nøtter

Gresskarsuppe med pastinakk og nøtter ©

Gresskarsuppe

1
Skrell gresskaret, og skjær kjøttet i tern.
2
Skrell løk og hvitløk, og skjær i skiver.
3
Varm oljen i en gryte.
4
Stek løk og hvitløk kort, uten at det får farge.
5
Tilsett gresskar, pastinakk, salt og pepper.
6
Hell vann på. Kok mørt, ca. 1/2 time.
7
Miks det glatt og jevnt med stavmikser.

Tilbehør

1
Skjær pastinakken i små terninger, og stek dem møre i olje i en stekepanne.
2
Hakk hasselnøttene grovt.
3
Skjær eplet i terninger.
4
Server suppen i skåler toppet med pastinakk, epleterninger, hasselnøtter og hakket persille.
5
Servér creme fraiche til.

Kommentar

Bli den første til å kommentere