Grillede pølser med tomatsaus og perlecouscous

Smaksrik og spennende pølserett. © Ulrika Pousette/Allt om Mat
30 min.

Grillede pølser med perlecouscous:

1
Skrell og finhakk løk og hvitløk. Stek løk, hvitløk og fennikelfrø i 1 ss olje i en stekepanne med høy kant i ca. 3 min. på middels varme.
2
Tilsett tomater, sukker, 2 ts eddik og ½ ts salt. La det småkoke i 3–5 min. og kjør det til en glatt saus med en stavmikser.
3
Kok couscousen etter anvisningen på emballasjen.
4
Riv blomkålen til "ris" på rivjern.
5
La blomkålen koke med når det gjenstår ca. 30 sekunder av koketiden.
6
Hell fra vannet og la couscous og blomkål dampe av i kasserollen.
7
Vend inn pesto, 1 ss eddik og ½ ts salt.
8
Stek eller grill pølsene på begge sider på middels varme i ca. 10 min.
9
Fordel tomatsausen i 4 porsjonsskåler. Topp med couscous, pølse og salat.

Kommentar

Bli den første til å kommentere