Grillede spareribs med hjemmelaget krydder

Grillede spareribs © Lina Eriksson
Grill

Spareribs

1
Spareribs: Del spareribsene i to, hvis de er lange. Kok opp vann i en gryte. Legg kjøttet oppi, og kok opp igjen. Skum overflaten.
2
Tilsett salt. Skrell løk, og skjær den i terninger. Ha løk, laurbærblader og pepperkorn i gryten. La det putre under lokk, ca. 45 min.
3
Ta opp spareribsene.
4
Krydder: Ha fennikelfrø og pepperkorn i en morter, og knus det mellomgrovt.
5
Bland med sukker, salt og paprika. Gni kjøttet med krydderblandingen. La det trekke, ca. 1 time, før grilling. Pensle kjøttet med olje.
6
Grill spareribsene indirekte under lokk, ca. 20 min. Skjær kjøttet i mindre stykker, og servèr.

Kommentar

Bli den første til å kommentere