Grillet ananasspyd

Grillet ananasspyd med hvit sjokolademousse © Lisa Björner/Allt om Mat

Slik lager du ananas-grillspyd:

1
Hvit sjokolademousse: Hakk sjokoladen, og smelt den over vannbad eller i mikro. Pisk fløten til krem, og vend litt av kremen i den smeltede sjokoladen. Vend deretter i resten av kremen. La moussen stå i kjøleskapet i ca. 1 time.
2
Skjær bort skallet og den harde midtstokken på ananasen. Skjær kjøttet i båter og træ dem på spyd. Bland sirup og rom.
3
Myntesukker: Knus og bland mynte og sukker i en morter.
4
Grill ananasspydene i ca. 2 min. på hver side på direkte varme til de har fått grillstriper. Legg dem på et fat, og ringle romsirup over. Dryss myntesukker over. Server med hvit sjokolademousse.

Kommentar

Bli den første til å kommentere