Grillet laks - Texas BBQ style

Laks på fire måter: Fisk på grillen blir magisk! © Stian Broch
Grill

"Pepper orange Salmon"

1
Bland sammen og gni blandingen inn i fisken 1⁄2 time før du setter den i grillen. Røykes på 120 °C i 30– 60 minutter til kjernetemperaturen er 45–48 °C.

"Saigon salmon"

1
Bland finhakket løk, revet hvitløk, ingefær og sitrongress med chili og soyasaus, og fordel det jevnt ut- over fiskefileten. Røykes på 120 °C i 30–60 minutter til kjernetemperaturen er 45–48 °C.

"Chipotle-glaced salmon"

1
Bland alt og fordel det jevnt utover fiskefileten. Bruk gjerne Char Siu Sauce (kinesisk BBQ-saus) eller annen fruktig BBQ-saus. Grill indirekte på 150– 175 °C i 10–20 minutter til kjernetemperaturen er 45–48 °C

"Nordic style salmon"

1
Fordel rømme jevnt utover fiske- fileten. Strø dill over. Salt og pepper etter smak. Røykes på 100–120 °C i 30–60 minutter til kjernetemperaturen er 45–48 °C.

Kommentar

Bli den første til å kommentere