Grillet lammespyd med rosmarin

Grillet lammespyd med rosmarin ©

Slik gjør du det:

1
Fjern bladene fra nederste del av rosmarinstilkene, og gjem på dem til marinaden. La en liten dusk med blader være igjen øverst på hver stilk.
2
Tre terninger av lammekjøtt og hvitløksfedd vekselvis inn på stilkene.
3
Bland olivenolje, limejuice, finhakkede rosmarinblader, svart pepper og salt, og pensle spydene før du griller dem. Pensle gjerne med mer marinade under grillingen.

Tomatsalat med grønne bønner

1
Kok først bønnene i et par minutter, og la dem renne av og kjølne. Skjær tomatene i to, og ha dem sammen med bønner og pinjekjerner i en salatbolle.
2
Bland hakket mynte, hvitløk, balsamicoeddik og olivenolje til en dressing, smak til med salt og pepper.
3
Hell dressingen over grønnsakene, bland godt, og topp med kremost i biter rett før servering. Server til grillspydene.

Kommentar

Bli den første til å kommentere