Grillet ørret med fennikelsalat

Grill

Grillet ørret

1
Skrubb potetene, og kok dem i lettsaltet vann i ca. 12 min.
2
Vend dem sammen med olje, og salt.
3
Pakk poteter og litt smør inn i små pakker med aluminiumsfolie. Pass på at de er helt lukket.
4
Det kan være lurt å ha et ekstra lag aluminiumsfolie i bunn av pakkene når de skal på grillen.
5
Rør smør mykt , og rør inn erter og salt.
6
Fordel smøret i en skål, dekk med folie, og sett i kjøleskapet.
7
Pass på å skrape av fiskjeskjellene hvis du kjøper fisk med skinn. Fyll fisken med olivenolje, lime og ønskede krydderurter, og legg på grillen til den er gjennomstekt.
8
Legg potetpakkene på grillen, og grill i ca. 20 min.
9
Dryss over karse.

Kommentar

Bli den første til å kommentere