Grønn taco med confit de canard

Grønn taco med confit de canard © Anders Schønnemann

Grønn taco med confit de canard

1
Tin andelårene, og gni dem godt med timian, sukker og salt. Krydre med pepper. La lårene marineres i mindst ett døgn.
2
Kok andelårene, i 3-4 timer, i fettet, på helt svak varme.
3
La lårene avkjøles i andefettet. Vær sikker på at andefettet dekker lårene helt. Da holder de seg til de skal brukes.
4
Ha hylleblomstsaft, eddik og vaniljefrø i en gryte, og kok opp. Ta gryten av varmen, og avkjøl laken.
5
Skjær agurken i tynne skiver med en potetskreller, og hell laken over.
6
La agurkene marinere en times tid.
7
Ta andelårene ut av fettet, og lunk dem i ovnen.
8
Ta lårene ut, og findel kjøttet.
9
Del salaten i blader. Skyll og slyng den tørr.
10
Anrett salatblader med confit de canard, agurk og snittede reddiker.

Kommentar

Bli den første til å kommentere