Gulrotmuffins med krem

Gulrotmuffins med krem ©

Slik lager du gulrotmuffins

1
Bland mel, bakepulver, natron, kanel og ingefær i en bakebolle.
2
Pisk egg og sukker til eggedosis. Ha i revet gulrot og olje, og ha blandingen over i melet. Rør grundig til alt er godt blandet.
3
Fyll muffinsformene 3/4 fulle med deigen. Stek dem midt i ovnen i 10–12 min. La dem avkjøle.
4
Sett ovnen på 200 °C. Plasser muffinsformer i et muffinsbrett.

Krem

1
Visp sammen kremost, smør og melis til en luftig og glatt krem, det tar ca. 3 min. Topp hver muffins med en stor klatt krem.
2
Klipp marshmallows på skrå i to og dypp skjæreflaten i rosafarget sukker eller strøssel. Sett dem på toppen av muffinsene som ører. Pynt med sølvkuler som øyne og hjertestrøssel som snute. Dryss eventuelt over melis ved servering.

Kommentar

Bli den første til å kommentere