Hakkebiff med parmaskinke

Hakkebiff med parmaskinke © Anders Schønnemann
30 min.

Hakkebiff med parmaskinke

1
Hakkebiff: Del kjøttet i 8 stykker, og form til små, ovale hakkebiffer.
2
Krydre med salt og pepper, og vikle biffene inn i parmaskinke. Fest evt. med grillspyd.
3
Varm oljen i en panne, stek hakkebiffene, ca. 5 min., på begge sider, til kjøttet er gjennomstekt.
4
Salat: Skyll salaten, og slyng den tørr. Skjær pærer og epler i båter.
5
Skyll druene, og halvér dem, hvis de er store. Snitt selleri.
6
Bland salat med pære, epler, druer, selleri og hakkede nøtter.
7
Pisk fløten med visp til lett krem med sitronsaft og sukker.
8
Drypp fløtedressingen over salaten, og servér til hakkebiffene.

Kommentar

Bli den første til å kommentere