Hakkebiff med rødbeter og sopp

Hakkebiff med rødbeter og sopp © I Form

Hakkebiff med rødbeter og sopp

1
Skrell og skjær rødbeter i båter. Kok dem i en gryte, ca. 50 min.
2
Skjær poteter i halve, og kok.
3
Bland poteter og rødbeter i 1 ss olje i pannen, 1 min.
4
Skjær epler i båter, og ha i pannen.
5
Tilsett grov sennep og eddik i epleblandingen, og anrett blandingen på salatbladene.
6
Hakk løk, og stek sammen med sopp i en panne med 1 ss smør. Krydre med salt og pepper.
7
Rør blandingen sammen med tinte erter.
8
Form 4 hakkebiffer, og stek dem på en grillpanne, 6-8 min. på hver side.
9
Servér hakkebiffen med varme rødbeter, poteter, salat, sopp, løk og erter.

Kommentar

Bli den første til å kommentere