Hjemmelaget burger

Saftige burgere blir man aldri lei av og alltid glad av. © Wolfgang Kleinschmidt/Allt om Mat
30 min.

Hjemmelaget burger:

Her kan du enten bruke 4 skiver av en mild blåmuggost, eller også Kavlis Edelost med blåmugg på tube. Eller varier med andre oster – f.eks. Kavlis Skivet ost med jalapeño eller bacon.
1
Ha kjøttdeigen i en bolle. Grovhakk soppen. Skrell og finhakk løken. Stek sopp og løk i smør i en stekepanne, og la det avkjøles.
2
Bland sopp og løk pluss timian i kjøttdeigen, og tilsett egget. Smak til med salt og pepper.
3
Form deigen til 4 store karbonader og stek dem i smør i ca. 3 min. på hver side.
4
Skrell og skjær rødløken i tynne skiver. Varm opp brødene i stekepannen.
5
Legg salat, tomat og burger på underste del av brødene. Smør over blåmuggosten, legg deretter på ringer av rødløk og til slutt majones.
6
Pynt gjerne med litt timian, legg på overdelen og server.

Kommentar

Bli den første til å kommentere