Hjemmelaget iskrem med nutella

Digg dessert laget av nutella! © Matias Armand Jordal/«Kosekokeboka»/Kagge
Gjester
6 T 20 min 0

Slik gjør du:

1
Varm opp 1 dl av kremfløten med 1 dl av nutellaen. La nutellaen få smelte helt i fløten. Stivpisk resten av kremfløten og bland inn den ferdige vaniljekremen, resten av nutellaen og peanøttsmør.
2
Kle en brødform med bakepapir. Dekk så bunnen av brødformen med ⅓ av den stivpiskede kremen og hell over ⅓ av den smeltede nutellaen. Dra en kniv igjennom på kryss og tvers for å lage et mønster. Gjenta prosessen to ganger til. Du skal ha tre lag.
3
Dekk formen med plastfolie og sett den i fryseren i 6–8 timer, til isen har stivnet. Ta isen ut et kvarter før den skal spises, sånn at den blir myk og god å forsyne seg av. Et dryss med hakkede salte peanøtter på toppen setter prikken over i-en.