Hoffdessert med After Eight

Ringle over sjokoladesaus og server. © Ulrika Pousette/Allt om mat

Slik gjør du:

1
Sett ovnen på 100 °C. Visp eggehvitene i ca. 2 min. Ha i eddiken og fortsett å vispe. Ha i sukkeret, litt av gangen, og visp videre til røren er fast og blank. Ha deretter i vaniljesukkeret.
2
Ha røren over i en kakesprøyte med stjerne­formet spiss og sett marengstopper på et stekebrett dekket med bakepapir. Stek marengsene midt i ovnen i ca. 2 timer. La dem kjølne på rist.
3
Grovhakk 10 After Eight. Visp kremfløten lett, den skal ikke bli altfor stiv. Bland den piskede kremen med After Eight.
4
Legg marengs, krem med mintsjokolade og iskrem lagvis i en stor dessertbolle eller i porsjonsglass. Ringle over sjokoladesaus og server. Pynt med friske mynteblader og et par After Eight.

Kommentar

Bli den første til å kommentere