Hvit sjokoladekake

Er du glad i sjokolade? Da må du smake kakeblogger Det søte liv sin deilige, hvite sjokoladekake. © Kristine Ilstad

Hvit sjokoladekake:

1
Pisk romtemperert smør luftig sammen med egget. Sikt mel, maisenna og bakepulver. Bland det tørre i smørkremen med fløte og vaniljeekstrakt til jevn deig.
2
Pisk eggehvitene til stivt skum. Tilsett sukker gradvis og pisk videre til blank marengs. Bland inn i kakedeigen.
3
Fordel deigen i 3 former (24 cm) med bakepapir. Jevn ut overflaten. Stek kakene hver for seg midt i ovnen ved 180 °C i 20–25 minutter, til de er gjennomstekte. Avkjøl bunnene helt før du tar dem ut av formene. Dra av bakepapiret på undersiden.
4
Pisk sammen sjokoladekremen så den blir lett og luftig.
5
Fordel sjokoladekremen mellom kakebunnene og rundt hele kaken.

Kommentar

Bli den første til å kommentere