Innbakte pølser med tomattapenade og valmuefrø

Gourmet-hotdogs med tomattapenade og valmuefrø © Bobedre.dk
Raskt

Slik lager du gourmet-hotdogs

1
Sett ovnen på 200°.
2
Kjevle butterdeigen ut, og del den i to like store deler på langs. Smør med et tynt lag sennep.
3
Fordel pølsene på langs, og rull butterdeigen rundt pølsene. Pensle med egg, og dryss valmuefrø over.
4
Del rullene i stykker på ca. 5 cm lengde, og legg dem på et stekebrett med bakepapir.
5
Bak dem i ovnen på varmluft i ca. 15 min., til butterdeigen er sprø.
6
Ha avdryppede semitørkede tomater, presset hvitløk, olivenolje og paprika i en blender, og kjør til en tapenade-lignende konsistens.
7
Justér konsistensen med olivenolje, og smak til med salt og pepper.
8
Servér tapenaden til de pølsehornene.

Kommentar

Bli den første til å kommentere