Iskrem uten sukker og fløte

Til denne deilige desserten trenger du ikke iskremmaskin. © Victory Belt Publishing Inc.
Enkelt

Banan- og kokos-is:

Til denne deilige desserten trenger du ikke iskremmaskin. Tilsett honning eller agavesirup om du ønsker mer sødme.
1
Skrell bananene og kutt dem opp i 2-3 cm store biter, og legg dem i fryseren i minst 6 timer.
2
Rør sammen kokosolje, vaniljeekstrakt og vaniljefrø i en liten bolle.
3
Hell de frosne bananene og kokosolje-miksen i en blender. Blend i 1-2 minutter til blandingen ser ut som den er kvernet. Hvis det er nødvendig, stopp og skrap sidene slik at alt blir med i blandingen.
4
Overfør blandingen til en bolle og rør med en stor skje. Miksen skal begynne å smelte og utvikle en mer kremete konsistens. Fordel isen i 4 skåler og topp med valgfri garnityr dersom du ønsker.

Valgfritt garnityr:

1
2 spiseskjeer mørk sjokolade
2
2 spiseskjeer rå kakaobiter
3
2 spiseskjeer usøtet kokosnøtt i strimler

Kommentar

Bli den første til å kommentere